Laiko planavimo priemonės internete: išmokite valdyti savo laiką veiksmingiau




Mus supantis pasaulis vis sparčiau keičiasi, – naujos technologijos, nauji įgūdžiai, naujos priemonės – visa tai mus verčia nuolat mokytis. Net ir namuose tenka išmokti naudotis nauja programėle, elektroniniu įrenginiu ar kitokiomis šiuolaikinėmis priemonėmis. Tai padeda prisitaikyti ir pasirengti pasinaudoti šiuolaikiniais sprendimais.

Laikas, skiriamas mokymuisi ir pomėgiams, padeda lavinti savo kalbų, meno, rašymo įgūdžius, išmokti naujų dalykų ir augti kaip asmenybei.

Ne tik darbe, bet ir namuose galime pasitelkti laiko valdymo priemones. Pavyzdžiui, sudaryti užduočių sąrašą, nustatyti jų svarbą, planuoti laisvalaikį. Tai padeda išvengti nuolatinės skubos ir įtampos, daugiau laiko skirti kūrybai, poilsiui, šeimai, draugams ir artimiesiems.

Gal ir jums taip nutinka, kad visa diena nejučia prabėgo, o darbai lieka nepadaryti? O galbūt norite dar geriau planuoti savo darbus ir laisvalaikį? Jei taip, tai nemokama savarankiško mokymosi pamokėlė „Laiko planavimo internetinės priemonės“ yra skirta būtent jums! Joje sužinosite, kaip veiksmingai naudotis internetiniais kalendoriais, suplanuoti savo dieną ir nepamiršti svarbių įvykių. Taip pat išmoksite kurti ir tvarkyti savo užrašus internete, kad visada po ranka turėtumėte svarbią informaciją. Dar keliasdešimt kitų mokymosi programų aktualiomis elektroninių paslaugų, saugesnio interneto bei skaitmeninės kūrybos temomis rasite projekto „Prisijungusi Lietuva“ svetainėje.